Wysłany: 2008-11-30, 12:12 Sinusoidalna przetwornica z 230V na 12V
czy mial ktos przyjemnosc testowac cos takeigo?? jak sie to spisuje z CB? (wiem ze juz ktos gdzies pytal o te przetwornice w innym dziale, ale zakladam nowy temat w odpowiednim dziale..)
OPIS:
Przetwornica napięcia przetwarza napięcie 230V na 12V, wysoka jakość podzespołów użytych do produkcji oraz szeroka gama zastosowań (możemy korzystać w domu z wielu urządzeń elektrycznych które mają napięcie zasilania 12V i pobór mocy do 70 Watt.) sprawia, że jest to przedmiot bardzo ceniony i popularny na rynku urządzeń elektronicznych. Szczególnie przydatna dla ludzi którzy muszą korzystać w domu z różnych urządzeń wymagających napięcia 12V.
Moc - 70W
Napięcie zasilania - 230V
Napięcie wyjściowe - 12V - 6A
Częstotliwość - 50Hz/60Hz
Wymiary:
--- długość 16 cm
--- szerokość 8,5 cm
--- wysokość 4 cm
--- waga zasilacza 0,45 kg
jak dla mnie to nie jest wyjasnione czy daje to prad staly a wrecz stwierdzenie sinusoidalna daje do myslenia czy czasem nie jest to prad przemienny.
czy do cb sie nadaje? hmm jesli jest to normalny zasilacz impulsowy to moze i by sie nadawal ale czy bym ryzykowal podlaczajac radio do czegos takiego to nie wiem.
_________________ Pozdrawiam Paweł Katowice
161-CBS-018
161-CB-001
Ja sobie zakupiłem coś takiego (identyczne), ale w najbliższym czasie kupie coś lepszego.
cowboy - Jeśli jesteś z K-ce to mógłbym Ci podrzucić to do przetestowania.
_________________ Poszukiwaczy prawdy, którzy czują potrzebę swojej reakcji na pewne niepokojące informacje do nas dochodzące (tj. NWO, GMO, chemtrails czy aspartam) serdecznie zapraszam na kanał IRC (jest to pewnego rodzaju czat).
URL: www.zagrozenia.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum